Tentang Kami

logoThe Sun Capital Sdn. Bhd. (www.pinjaman4u.com) adalah sebuah syarikat pinjaman wang berlesen yang dianugerahkan oleh Kementerian Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan di bawah Akta Pinjam Wang 1951. Perunding kewangan kami mempunyai pengalaman yang meluas dan mahir dalam menyelesaian masalah kewangan anda.

Syarikat kami ditubuhkan bertujuan untuk menyediakan perkhidmatan pinjaman kepada individu-individu yang memerlukan bantuan kewangan dengan kadar segera. Peminjam mempunyai pelbagai jenis skim pinjaman untuk dipilih bergantung kepada jumlah kelulusan pinjaman dan tempoh bayar balik. Syarat-syarat untuk pembayaran balik berlainan mengikut skim ansuran yang berbeza dengan kadar faedah yang rendah dan pinjaman yang murah untuk mengurangkan beban kewangan peminjam.

Perujuk yang membawa peminjam kepada syarikat kami juga boleh mendapat komisen jika permohonan pinjaman mendapat kelulusan dari syarikat kami. Kami merupakan sebuah syarikat pinjaman yang boleh diyakini yang menawarkan pinjaman segera dan pinjaman peribadi di Malaysia.